Kilpailun avulla kehitetään organisaatioiden vastuullisuusraportointia. Vuodesta 1996 lähtien järjestetty kilpailu on kaikille avoin ja ilmainen.

Vastuullisuusraportointikilpailun avulla kehitetään vastuullisuustyötä ja -raportointia, tuodaan esiin hyviä käytänteitä ja annetaan tunnustusta ansioituneille yritysvastuuraportoijille. Vuonna 2020 varsinaista kilpailua ei järjestetty koronapandemian aiheuttamista haasteista johtuen.

Sanoista tekoihin. Vastuullisuusraportointiwebinaari 5.11.2020

Varsinaisen kilpailun sijaan vuonna 2020 järjestetään Vastuullisuusraportointiwebinaari torstaina 5.11. klo 10-11.45. Webinaarissa tuodaan esiin vastuullisuuden trendejä, paljastetaan vuoden 2021 kilpailun teemat ja kuullaan kilpailussa menestyneiden yritysten kokemuksia.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin >

Vastuullisuusraportoinnin ammattilaisten lisäksi kilpailun anti on merkittävä myös laajemmin yhteiskunnallisesti. Kun monialainen arviointiryhmä tekee katsauksen suomalaisen vastuullisuusraportoinnin tilaan ja kirittää toimijoita kehittymään, saadaan parhaimmillaan aikaan merkittäviä suunnanmuutoksia kohti kestävämpää maailmaa.

Vuoden 2019 tuomariston puheenjohtaja, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen

Vastuullisuusraportointikilpailun ja -webinaarin järjestävät yhteistyössä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu ja Sustainability Hub, Climate Leadership Coalition ry, FIBS, vastuullisuusverkko, Vastuullisen sijoittamisen yhdistys Finsif ry, Hanken Svenska handelshögskolan, Nasdaq Helsinki, Suomen Tilintarkastajat ry, Ympäristöjohtamisen yhdistys YJY ry ja Ympäristöministeriö.

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra toimii kilpailun yhteistyökumppanina.

Lue lisää: